De pups zijn inmiddels 5 weken oud en groeien uitstekend

De pups van Evi zijn inmiddels ruim 5 weken oud. Vanaf 6 augustus mogen ze het nestje verlaten om naar hun nieuwe baasje te gaan. Wanneer ze verhuizen krijgen ze een stamboom en DNA profiel mee, beide ouders zijn ook aanwezig om kennis te maken als je dat fijn vindt. Van de 8 pups zijn er op dit moment nog 1 reutje en 4 teefjes beschikbaar. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via mail (info@teckslvantexel.nl) of telefoon (06 - 23 10 94 14).

 

 

We zullen jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden hoe het gaat met moeder Evi en haar pups. Houdt dus onze website en de facebookpagina goed in de gaten. 

 

Mocht het voor u nu een lastige periode zijn i.v.m. een geplande vakantie? Dan bieden wij uiteraard de mogelijkheid om de datum van het uitvliegen van uw pup met een aantal weken te verplaatsen, de pup blijft dan tot die tijd gewoon nog even bij ons. 

 

Op 11 juni zijn er 8 rode pups geboren!

 

Op 11 juni is onze Evi bevallen van 8 gezonde, rode pups: 4 reutjes en 4 teefjes. Alles is goed gegaan en moeder Evi geniet erg van haar pups, net als wij. 

 

De pups zijn nog beschikbaar, dus als je interesse hebt neem dan even contact met ons op via mail (info@teckslvantexel.nl) of telefoon (06 - 23 10 94 14).

 

We zullen jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden hoe het gaat met moeder Evi en haar pups. Houdt dus onze website en de facebookpagina goed in de gaten. 


We verwachten eind juni pups van de combinatie Eila en Match. Voor Eila zal dit haar laatste nestje zijn, hierna gaat zij met welverdiend pensioen! Voor meer informatie bel of mail ons gerust even. 

Eila (teefje, korthaar standaard)

Match (reu, korthaar standaard) 


We verwachten half juni pups van de combinatie Evi en Match. Voor meer informatie bel of mail ons gerust even. 

Evi (teefje, korthaar standaard)

Match (reu, korthaar standaard)


Stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie via info@teckelsvantexel.nl

Teckelkennel van de Eierlandse Oorsprong

Oorsprongweg 82

1795 LC De Cocksdorp, Texel

Telefoon: 06 23 10 94 14

E-mail: info@teckelsvantexel.nl
Deze website is gemaakt door Pixiemedia