Momenteel zijn er geen pups beschikbaar. Wij verwachten pups rond 27 december 2017 uit de combinatie Hidde vom Driland & Doutzen Kay van Kenoby. Wij zullen updates plaatsen op de website en op facebook.

 

Wilt u graag meer informatie over het aankomende nest, stuur dan gerust een e-mail naar ons. 

 

Inmiddels zijn alle pups van Jet uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. We verwachten in het voorjaar van 2018 een nestje van Eila en Match. Voor meer informatie houd onze website in de gaten of neem even contact met ons op. 

 

Ook mama Jet geniet erg van haar pups en speelt graag met ze. 

We hebben weer een aantal lekker zonnige dagen gehad, waardoor we met de pups heerlijk buiten konden zijn. Ze vermaken zich prima, eten ons helemaal kaal en stoeien wat af met elkaar. Kijk hier voor meer foto's van de pups, ze zijn nu ruim 5 weken oud. 

Er zijn weer nieuwe foto's van de pups. Ze lopen, spelen en eten lekker door, ze groeien elke dag en worden steeds zelfstandiger.

Elke pup heeft een eigen kleur bandje, zodat we ze gemakkelijk uit elkaar kunnen houden. Ze groeien als kool, ze zijn speels en ontzettend lief. Hier liggen ze allemaal in diepe rust bij elkaar te slapen.

De pups zijn nu 3 weken oud en ze eten al zelfstandig. Hier genieten ze van vers vlees gemengd met verse geitenmelk.

Meer foto's van de pups zijn hier te vinden: foto's.

De pups van Jet groeien als kool! Hier een paar nieuwe foto's. Het gaat erg goed met zowel moeder Jet als met de pups. Meer foto's van de pups vind je bij foto's.

Op donderdag 15 juni is Jet (Yn't Spier's Meet and Greet) bevallen van 10 prachtige, gezonde pups: 6 black and tan, 4 rood. Met de moeder en de pups gaat het heel goed. Er zijn nog een aantal pups beschikbaar. Wil je meer weten, stuur ons gerust een e-mail maar bellen mag natuurlijk ook.

 

 De pups zullen bij ons opgroeien in huiselijke kring. We zullen de komende weken updates plaatsen op de website en op facebook, zodat jullie mee kunnen genieten hoe de pups groeien en wat zij allemaal meemaken bij ons op Texel. 

Rond 17 juni 2017 verwachten wij het eerste nestje pups van Jet (Yn't Spier's Meet and Greet) en Hidde vom Driland.

 

Er is al een mooi buikje te zien bij onze Jet: 


Moederhond Jet:

Vaderhond Hidde:

 

Heb je interesse in een pup van dit aankomende nestje?

Stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie via info@teckelsvantexel.nl