We verwachten eind juni pups van de combinatie Eila en Match. Voor Eila zal dit haar laatste nestje zijn, hierna gaat zij met welverdiend pensioen! Voor meer informatie bel of mail ons gerust even. 

Eila (teefje, korthaar standaard)

Match (reu, korthaar standaard) 


We verwachten half juni pups van de combinatie Evi en Match. Voor meer informatie bel of mail ons gerust even. 

Evi (teefje, korthaar standaard)

Match (reu, korthaar standaard)


De pups zijn bijna 7 weken oud en inmiddels gechipt en geënt. Ze zijn erg speels zowel met hun moeder als met ons. We genieten er erg van. Over een kleine 2 weken vliegen ze uit naar hun nieuwe baasjes!

 

Op dit moment hebben wij geen pups meer beschikbaar. Voor meer informatie over toekomstige nestjes kunt u ons gerust mailen via info@teckelsvantexel.nl of bellen via 06 23 10 94 14.

  

De pups zijn bijna 4 weken oud. Ze groeien goed en beginnen al met elkaar en met hun moeder te spelen. We hebben op dit moment nog 2 reutjes beschikbaar: black and tan en rood. Voor meer informatie kunt u ons mailen of even bellen via telefoonnummer: 06 23 10 94 14. 

 

 

Inmiddels zijn de pups bijna 3 weken oud en alle oogjes zijn al open. Vandaag hebben ze voor het eerst vers vlees met geitenmelk gegeten. Ze groeien goed en alle pups zijn gezond en erg mooi. Hieronder een paar foto's van hun ontbijt vandaag.

 

 

Wij hebben op dit moment 2 reutjes beschikbaar, black and tan en rood. Wilt u graag meer informatie over het nest, stuur dan gerust een e-mail naar ons. Wij zullen updates plaatsen op de website en op facebook.

 

Klik hier voor meer foto's.  

 


 

In de nacht van eerste op tweede kerstdag zijn er 5 reutjes geboren uit de combinatie Hidde vom Driland & Doutzen Kay van Kenoby. Er zijn 3 rode pups en 2 black and tan. Met de moeder en de pups gaat het goed, maar wij rusten nu even uit van onze slapeloze nacht. Wilt u graag meer informatie over het nest, stuur dan gerust een e-mail naar ons. Wij zullen updates plaatsen op de website en op facebook.

 

Klik hier voor meer foto's. 

 

 

Inmiddels zijn alle pups van Jet uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. We verwachten in het voorjaar van 2018 een nestje van Eila en Match. Voor meer informatie houd onze website in de gaten of neem even contact met ons op. 

 

Ook mama Jet geniet erg van haar pups en speelt graag met ze. 

We hebben weer een aantal lekker zonnige dagen gehad, waardoor we met de pups heerlijk buiten konden zijn. Ze vermaken zich prima, eten ons helemaal kaal en stoeien wat af met elkaar. Kijk hier voor meer foto's van de pups, ze zijn nu ruim 5 weken oud. 

Er zijn weer nieuwe foto's van de pups. Ze lopen, spelen en eten lekker door, ze groeien elke dag en worden steeds zelfstandiger.

Elke pup heeft een eigen kleur bandje, zodat we ze gemakkelijk uit elkaar kunnen houden. Ze groeien als kool, ze zijn speels en ontzettend lief. Hier liggen ze allemaal in diepe rust bij elkaar te slapen.

De pups zijn nu 3 weken oud en ze eten al zelfstandig. Hier genieten ze van vers vlees gemengd met verse geitenmelk.

Meer foto's van de pups zijn hier te vinden: foto's.

De pups van Jet groeien als kool! Hier een paar nieuwe foto's. Het gaat erg goed met zowel moeder Jet als met de pups. Meer foto's van de pups vind je bij foto's.

Op donderdag 15 juni is Jet (Yn't Spier's Meet and Greet) bevallen van 10 prachtige, gezonde pups: 6 black and tan, 4 rood. Met de moeder en de pups gaat het heel goed. Er zijn nog een aantal pups beschikbaar. Wil je meer weten, stuur ons gerust een e-mail maar bellen mag natuurlijk ook.

 

 De pups zullen bij ons opgroeien in huiselijke kring. We zullen de komende weken updates plaatsen op de website en op facebook, zodat jullie mee kunnen genieten hoe de pups groeien en wat zij allemaal meemaken bij ons op Texel. 

Rond 17 juni 2017 verwachten wij het eerste nestje pups van Jet (Yn't Spier's Meet and Greet) en Hidde vom Driland.

 

Er is al een mooi buikje te zien bij onze Jet: 


Moederhond Jet:

Vaderhond Hidde:

 

Heb je interesse in een pup van dit aankomende nestje?

Stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie via info@teckelsvantexel.nl