Er zijn 6 prachtige pups geboren

Op donderdag 18 oktober zijn er 6 kerngezonde pups geboren, 4 reutjes en 2 teefjes waarvan 5 choco en 1 black and tan.

De moeder maakt het goed! Alle pups zijn inmiddels gereserveerd.

 

Wil je graag meer informatie over een toekomstig nestje? Neem gerust contact met ons op.

E-mail: info@teckslvantexel.nl 

Telefoon: 06 - 23 10 94 14

 Rond 23 oktober 2018 verwachten wij prachtige standaard ruwhaar teckels! 

 

Meer info?

 

info@teckslvantexel.nl 

06 - 23 10 94 14Uitslag show Zwolle

 

We zijn naar de show in Zwolle geweest met Hazel en Tosca. Het was een leuke show en de dames hebben zich weer keurig gedragen in de ring.

Beide hondjes hebben hele mooie show-verslagen gekregen. Evi is bevallen van 8 pups!

Op 11 juni is onze Evi bevallen van 8 gezonde, rode pups: 4 reutjes en 4 teefjes. Alles is goed gegaan en moeder Evi geniet erg van haar pups, net als wij. De pups zijn nog beschikbaar, dus als je interesse hebt neem dan even contact met ons op via mail of telefoon. 

 

info@teckslvantexel.nl 

06 - 23 10 94 14

 

We zullen jullie zo veel mogelijk op de hoogte houden hoe het gaat met moeder Evi en haar pups. Houdt dus onze website en de facebookpagina goed in de gaten. Op 10 mei zijn we naar de show in Wijchen geweest, samen met onze dames Chokky, Tosca en Hazel. Hieronder een paar mooie resultaten. 

Resultaat van Chokky

Resultaat van Hazel

Resultaat van ToscaOp 3 maart 2018 zijn wij naar de Martini Dog Show in Groningen geweest. We hebben onze toppers Match (reu) en Jet (teef) mee genomen. Zie hieronder de show resultaten van onze Jet. In de nacht van eerste op tweede kerstdag zijn er 5 pups geboren uit de combinatie Hidde vom Driland & Doutzen Kay van Kenoby. 

Op dit moment hebben wij geen pups meer beschikbaar. Wilt u graag meer informatie stuur dan gerust een e-mail naar ons. 

Klik hier voor meer info en foto's. 


Op 15 juni is Jet bevallen van 10 gezonde pups! Houd onze pup-pagina goed in de gaten voor meer foto's en updates de komende tijd.Sinds 6 mei is Short Feet's Hayley Hazel onze kennel komen versterken. Hazel is een standaard black & tan ruwhaar teefje. Ze is geboren op 31-01-2017. Ze begint zich al aardig thuis te voelen op Texel en in onze roedel. Op 25 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij met onze reu Match (van 11 maanden) naar de Kampioensclubmatch in Wijchen geweest, waar hij een ZG behaalde. 


Doutzen Kay van Kenoby heeft afgelopen 5 maart een uitmuntend gehaald op de internationale Martini Dog Show in Groningen. 


Teckelkennel van de Eierlandse Oorsprong

Oorsprongweg 82

1795 LC De Cocksdorp, Texel

Telefoon: 06 23 10 94 14

E-mail: info@teckelsvantexel.nl
Deze website is gemaakt door Pixiemedia